Självförsvarsspray Färglös

Bodyguard Försvarsspray färglös

Bodyguard Försvarsspray färglös – Förblindar Angriparen

180 Kr

Med Bodyguard Försvarsspray färglös kan du känna dig tryggare vid promenader, joggingturer, resor etc. Behållaren är liten och behändig att bära med sig samt väldigt enkel att använda. Burkens innehåll framkallar en tillfällig, övergående ögonirritation vid ögonkontakt. Effekten varar ca 5-20 minuter. Sprayen färgar även angriparen, detta underlättar möjligheten till identifikation och gripande av gärningsmannen.

Bodyguard´s färglösa försvarsspray är utvecklad för situationer där rödfärg kan riskera att förstöra inredning i inomhusmiljöer som butiker, tjänstefordon som t.ex. Taxi, buss etc. Exempel på kunder är rederier, taxibolag, ordningsmän/vakter m.fl.

Läs mer ....

Vid kontakt med ögonen framkallas en övergående förblindande ögonirritation som ger dig några välbehövda minuter för att fly, skrika och slå tillbaks i enlighet med nödvärnslagen.

Bodyguard´s färglösa självförsvarsspray använder samma ventil och munstycke som på Knock Out. Genom en gel-liknande substans får man “tyngre droppar”, med rätt mängd gel i förhållande till munstycket ger det i sin tur maximal räckvidd, samtidigt som de tyngre dropparna blir mindre känsliga för vind. Gelningen skapar också större obehag på angriparen genom att det fäster bättre och blir mer ihärdigt.

Lockets konstruktion är smart utformat för att undvika oavsiktlig sprayning i väskan eller fickan, samt underlättar att man sprayar i rätt riktning vid skarpt läge i en stressig situation. Enkel att använda, lyft locket – i uppfällt läge fungerar det då som sikte. Ögla för att fästa en handled / halsbandsrem eller liknande (köps separat).

Innehåller ej pepparextrakt (Oleoresin Capsicum) och är därför helt laglig. Får endast användas i enlighet med nödvärnslagen.

Denna produkt är en helt laglig och ofarlig version av självförsvarsspray enligt lag. Läs även mer om fakta & myter angående försvarsspray

0 Reviews

Write a ReviewVID EVENTUELLT ANGREPP

 1. Lyft locket och sikta mot angriparens ögon
 2. Tryck ner avtryckaren och töm innehållet (ca 1 sek)
 3. Ta dig snabbt till säkerhet
 4. Ring Polisen

OBS: Sprayen ska ej ”testas” då det är högt tryck så att den töms mycket snabbt (ca 1 sek)!

0 Reviews

Write a ReviewINGREDIENSER

Isopropylalkohol / Miljövänlig drivgas / Färgämnen mm.

0 Reviews

Write a ReviewSPECIFIKATIONER

 • Licensfri: ja
 • Räckvidd: upp till 4 meter (0,5 – 2,5m optimalt)
 • Volym: 40 ml
 • Höjd: 93 mm
 • Bredd: 34 mm
 • Omkrets: 115 mm
 • Förpackning: Blister (tillval)
 • Hållbarhet: bör bytas ut efter 2 år

0 Reviews

Write a ReviewÖvningsspray – SafeForYou – Laglig försvarsspray som alternativ till pepparspray
Bodyguard Försvarsspray – Röd Färg – Färgar och Förblindar
Bodyguard Knock Out Försvarsspray
Säkerhetspaket – Laglig försvarsspray som alternativ till pepparspray
Dog Defence Försvarsspray
Bodyguard Försvarsspray färglös – Förblindar Angriparen

0 Reviews

Write a Review

Sekretesspreferenser
När du besöker vår webbplats kan den lagra information via din webbläsare från specifika tjänster, vanligtvis i form av cookies. Här kan du ändra dina sekretesspreferenser. Observera att blockering av vissa typer av cookies kan påverka din upplevelse på vår webbplats och de tjänster vi erbjuder.