Bodyguard ÖVERFALLSLARM SCREAMER

Överfallslarm screamer

ÖVERFALLSLARM SCREAMER

149 Kr

Bodyguard Överfallslarm screamer är ett lättanvänt och testvinnande larm med LED-lampa. Larmet har uppvisat hög kvalité i tester och har 5 års garanti. En kort rem i en sprint dras ut från sidan för att aktivera larmet som då tjuter så länge sprinten är ute, påkallar allmänhetens uppmärksamhet, men framförallt skrämmer gärningsmannen. Larmet är designat för att vara mycket tåligt och rekommenderas av polis. Nyckelring för att fästas i t.ex. en nyckelknippa. Fäst larmet i väskan/plånboken så tjuter det om någon drar den från dig. LED-lampan aktiveras med ett knapptryck och kommer väl till pass i mörka situationer.

Läs mer ....

Att försvara sig mot angripare med hjälp av Bodyguard överfallslarm som är tillåtet i Sverige, vid användning enligt nödvärnslagen. Överfallslarmen är licensfria och godkända av Polisen. Som ägare av vårt överfallslarm kan du känna dig tryggare vid promenader, joggingturer, i bilen, i hemmet, på resor etc. Larmet upplevs som väldigt avskräckande för gärningsmannen. Överfallslarmet är liten och behändig att bära med sig samt enkel att använda.

Myndigheter och arbetsgivare jobbar ständigt för att öka säkerheten i vardagen och på arbetsplatsen. Våra säkerhetsprodukter erbjuder trygghet för personer som arbetar med riskfyllda arbetsmoment, på utsatta positioner eller har en hotbild över sig. Allt fler yrkesroller använder sig idag av personlarm. Inom många branscher där personal löper risk att skada sig eller hamna i hotfulla situationer finns även lagstadgade krav som skall uppfyllas. I dessa situationer kan ett personlarm innebära skillnad mellan liv och död. Då är ett personlarm från SafeForYou ett pålitligt alternativ som är lätt att använda samt bära med sig.

0 Reviews

Write a ReviewVID EVENTUELLT ANGREPP

Dra ut sprinten (snöret) för att aktivera larmet. Larmet tjuter tills sprinten sätts tillbaka. Tryck och håll inne knappen för att lysa.

0 Reviews

Write a ReviewINGREDIENSER

Isopropylalkohol / Miljövänlig drivgas / Färgämnen mm.

0 Reviews

Write a ReviewSPECIFIKATIONER

  • Licensfri: ja
  • Räckvidd: upp till 2 meter
  • Volym: 45 ml
  • Höjd: 80 mm
  • Bredd: 34 mm
  • Omkrets: 115 mm
  • Förpackning: Blister (tillval)

Utmärkelser
Bäst i test i Norska TV2

0 Reviews

Write a ReviewSäkerhetspaket Med Självförsvarsspray
Bodyguard Överfallslarm Screamer

0 Reviews

Write a Review

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Sekretesspreferenser
När du besöker vår webbplats kan den lagra information via din webbläsare från specifika tjänster, vanligtvis i form av cookies. Här kan du ändra dina sekretesspreferenser. Observera att blockering av vissa typer av cookies kan påverka din upplevelse på vår webbplats och de tjänster vi erbjuder.