HÖSTERBJUDANDE!
BodyGuard Knock Out Försvarsspray + Screamer Överfallslarm
Säkerhetspaket Med Självförsvarsspray

Säkerhetspaket Med Självförsvarsspray

Säkerhetspaket Med Självförsvarsspray till knock out pris

Säkerhetspaket Med Självförsvarsspray & Larm
Bodyguard Knock out försvarsspray + bäst testade Överfallslarmet screamer
FRÅN 300 Kr

Säkerhetspaket med självförsvarsspray och larm som slår hårt mot gärningsmannen

Bodyguard Knock out försvarsspray har en gel-liknande substans och därmed får man “tyngre droppar”, med rätt mängd gel i förhållande till munstycket ger det i sin tur maximal räckvidd, samtidigt som de tyngre dropparna blir mindre känsliga för vind. Gelet skapar också större obehag på angriparen genom att det fäster bättre och blir mer ihärdigt.

Sprayen förblindar och ger upphov till stark sveda i ögon och även i ansiktet där den träffar. Högkoncentrerat specialämne skapar ett fruktansvärt obehag. Slår förövaren ur spel kortvarigt så att du kan ta dig till säkerhet och förhindra överfall, rån, misshandel etc.

 

Bodyguard Överfallslarm screamer är ett lättanvänt och testvinnande larm med LED-lampa. Larmet har uppvisat hög kvalité i tester och har 5 års garanti. En kort rem i en sprint dras ut från sidan för att aktivera larmet som då tjuter så länge sprinten är ute, påkallar allmänhetens uppmärksamhet, men framförallt skrämmer gärningsmannen. Larmet är designat för att vara mycket tåligt och rekommenderas av polis. Nyckelring för att fästas i t.ex. en nyckelknippa. Fäst larmet i väskan/plånboken så tjuter det om någon drar den från dig. LED-lampan aktiveras med ett knapptryck och kommer väl till pass i mörka situationer.

Vi på Safeforyou.se värnar om din trygghet och finns till för din skull, därför är dina åsikter och önskemål viktiga för oss. Finns det något som skulle få dig att känna dig tryggare? Hör gärna av dig till oss med dina tankar. Våra produkter ger vanliga människor en tryggare vardag – tack för ditt förtroende!

VID EVENTUELLT ANGREPP

  1. Snäpp av skyddslocket med tummen.
  2. Rikta burkens munstycke mot angriparens ansikte och ögon och spraya ut hela burkens innehåll.
  3. Ta dig snabbt till säkerhet.
  4. Ring Polis

0 Reviews

Write a ReviewBodyguard Övningsspray
Självörsvarsspray Röd Färg
Bodyguard Knock Out Försvarsspray
Säkerhetspaket Med Självförsvarsspray
Dog Defence Försvarsspray
Självförsvarsspray Färglös

0 Reviews

Write a Review

Sekretesspreferenser
När du besöker vår webbplats kan den lagra information via din webbläsare från specifika tjänster, vanligtvis i form av cookies. Här kan du ändra dina sekretesspreferenser. Observera att blockering av vissa typer av cookies kan påverka din upplevelse på vår webbplats och de tjänster vi erbjuder.