Bodyguard Försvarsspray - Röd Färg - Färgar och Förblindar
Självförsvarsspray Röd Färg

Bodyguard Försvarsspray Röd Färg

169 Kr

Med Bodyguard Försvarsspray Röd Färg kan du få några livsviktiga minuter till att fly, skrika och slå tillbaks i enlighet med nödvärnslagen eftersom sprayen framkallar en övergående förblindande ögonirritation vid kontakt med ögonen.

Bodyguard´s vita ventil har tagits fram med tanke på att sprayen ska användas nära en förövare och sprayduschen ska träffa ögonen trots att man i en överfallssituation inte är så träffsäker men däremot mycket stressad. Med andra ord har vi fokuserat på att det genom ventilen ska komma mycket spray, snabbt, i ett lagom brett spektra. Det som träffar pannan ska snabbt rinna ner i ögonen.

Läs mer ....

Att försvara sig mot angripare med hjälp av Bodyguard Självförsvarsspray är tillåtet i Sverige, vid användning enligt nödvärnslagen. Bodyguards sprayer är licensfria och godkända av Polisen. Som ägare av Bodyguard självförsvarsspray kan Du känna Dig tryggare vid promenader, joggingturer, i bilen, i hemmet, på resor etc. Sprayen kan också fungera avskräckande. Bodyguard är liten och behändig att bära med sig samt enkel att använda. Effekten ökar ju mer spray som kommer i kontakt med förövarens ögon.

Samtliga försvarssprayer har en optimal och bred spridning av sprayduschen på ca 1-2 meters håll. Vid ett överfall finns ingen tid att försöka sikta in en spraystråle mot ögonen, dessutom är du mest troligt väldigt uppstressad. Rikta bara sprayen framåt och tryck av. Låt dig inte vilseledas av sprayer som stoltserar med enbart lång räckvidd, föreställ dig ett verkligt scenario.
De innehåller alltid ett förblindande ämne och ger upphov till stark sveda, inte bara i ögon utan även i ansiktet, känslan kan liknas vid en rejäl brännskada.

Alla försvarssprayer vi säljer är 100% lagliga och licensfria. Detta bekräftas med intyg från polisen och SKL.
Ingen av sprayerna ger permanenta skador.
Bodyguard erbjuder en unik utbytesgaranti. Du får en ny spray utan kostnad om du använt den i självförsvar.

VID EVENTUELLT ANGREPP

 1. Lyft locket och sikta mot angriparens ögon
 2. Tryck ner avtryckaren och töm innehållet (ca 1 sek)
 3. Ta dig snabbt till säkerhet
 4. Ring Polisen

OBS: Sprayen ska ej ”testas” då det är högt tryck så att den töms mycket snabbt (ca 1 sek)!

INGREDIENSER

Isopropylalkohol / Miljövänlig drivgas / Färgämnen mm.

SPECIFIKATIONER

 • Licensfri: ja
 • Räckvidd: upp till 2 meter
 • Volym: 45 ml
 • Höjd: 80 mm
 • Bredd: 34 mm
 • Omkrets: 115 mm
 • Förpackning: Blister (tillval)
Övningsspray – SafeForYou – Laglig försvarsspray som alternativ till pepparspray
Bodyguard Försvarsspray – Röd Färg – Färgar och Förblindar
Bodyguard Knock Out Försvarsspray
Säkerhetspaket – Laglig försvarsspray som alternativ till pepparspray
Dog Defence Försvarsspray
Bodyguard Försvarsspray färglös – Förblindar Angriparen
Sekretesspreferenser
När du besöker vår webbplats kan den lagra information via din webbläsare från specifika tjänster, vanligtvis i form av cookies. Här kan du ändra dina sekretesspreferenser. Observera att blockering av vissa typer av cookies kan påverka din upplevelse på vår webbplats och de tjänster vi erbjuder.