Överfallslarm

Våra produkter ger dig en känsla av trygghet

För en mer intensiv känsla av trygghet kan du följa vår guide inom ämnet självförsvar. Testvinnande överfallslarm i litet format men med största ljudet! Detta är utan tvekan det mest högljudda larm som går att få tag på i detta lilla format. Vårt urval av säkerhetsprodukter gör att du kan känna dig säkrare när du är på språng. Är du inte säker på var du ska börja? Vi är glada att rekommendera några av våra mest populära självförsvarsprodukter, idealiska för alla vuxna. Självförsvar handlar inte bara om att vara beredd i hemmet. Det handlar också om att känna trygghet när du går till din bil efter mörkret faller. Kolla även in våra alternativ av försvarsspray. Många av våra produkter är designade för att tas med i fickan eller väskan för enkel åtkomst när du behöver det.

Säkerhetspaket – Laglig försvarsspray som alternativ till pepparspray
Överfallslarm Screamer 140dB med Ledlampa

Här hittar du speciellt utvalda säkerhetsprodukter som gör tillvaron tryggare både på hemmaplan och på resan. Vi har ett stort utbud av smarta självförsvarsprodukter, effektiva överfallslarm och tjutlarm samt bäst testade självförsvarssprayer i fyra olika sorter som både fungerar förebyggande och som skyddar om gärningsmannen / kvinnan eller om olyckan med aggresiva djur skulle vara framme.

Myndigheter och arbetsgivare jobbar ständigt för att öka säkerheten i vardagen och på arbetsplatsen. Våra säkerhetsprodukter erbjuder trygghet för personer som arbetar med riskfyllda arbetsmoment, på utsatta positioner eller har en hotbild över sig. Allt fler yrkesroller använder sig idag av personlarm. Inom många branscher där personal löper risk att skada sig eller hamna i hotfulla situationer finns även lagstadgade krav som skall uppfyllas. I dessa situationer kan ett personlarm innebära skillnad mellan liv och död. Då är ett personlarm från SRT ett pålitligt alternativ som är lätt att använda samt bära med sig.

Ett personlarm är enkelt definierat en säkerhetsutrustning som du kan bära med dig och som kan användas för att åkalla hjälp när du hamnar i en nödsituation. Denna något breda definition innefattar en rad till synes olika produkter som lämpar sig för olika situationer.

Brotten som ökar mest

Från 2018 till 2019 ökade antalet personrån med 843 brott eller med 12 procent, till 7 640 anmälda brott. Allra värst är ökningen av personrån mot barn (under 18 år) som ökade med hela 31 procent, till 2 480 brott.

De kategorier av anmälda brott som ökade mest i antal under 2019 var skadegörelsebrott som ökade med 15 200 brott till 204 000 anmälda brott, en ökning på 8 procent.

Det största antalet brott gäller stölder, 436 000, vilket är en liten minskning på 2 procent.

Bedrägeribrott var den kategori där de anmälda brotten minskade mest under 2019, med 6 procent. Källa

Sekretesspreferenser
När du besöker vår webbplats kan den lagra information via din webbläsare från specifika tjänster, vanligtvis i form av cookies. Här kan du ändra dina sekretesspreferenser. Observera att blockering av vissa typer av cookies kan påverka din upplevelse på vår webbplats och de tjänster vi erbjuder.