FÖRVSARSSPRAY & ÖVERFALLSLARM

VÅRA SJÄLVFÖRSVARSPRODUKTER KAN VARA EN AVGÖRANDE FAKTOR NÄR GÄRNINGSMANNEN SLÅR TILL
Säkerhetsprodukter

Våra produkter ger dig en känsla av trygghet

Försvarsspray Och Överfallslarm

Ett urval av försvarsspray och överfallslarm som gör att du kan känna dig säkrare när du är på språng. Om du inte säker på var du ska börja, så är det bara ställa frågan så att vi kan rekommendera några av våra mest populära självförsvarsprodukter, idealiska för alla vuxna. Självförsvar handlar inte bara om att vara beredd i hemmet. Det handlar också om att känna trygghet när du går till din bil efter mörkret faller. Kolla in våra försvarsspray & överfallslarm. Många av våra produkter är designade för att tas med i fickan eller väskan för enkel åtkomst när du behöver det.

Bodyguard Övningsspray
Självörsvarsspray Röd Färg
Bodyguard Knock Out Försvarsspray
Säkerhetspaket Med Självförsvarsspray
Bodyguard Överfallslarm Screamer
Dog Defence Försvarsspray
Självförsvarsspray Färglös

FÖRENINGSLJUSET

Nu när mörkret faller in behöver våra hem fyllas med ljus för att få den där extra känslan av mys. Med ekologiska, handgjorda kvalitetsljus från företaget föreningsljuset som vi driver erbjuder vi dig inte bara säkerhet utan även ett vackert ljus i mörkret.

Här hittar du speciellt utvalda självförsvarsprodukter såsom försvarsspray och överfallslarm. Dessa självförsvarsprodukter gör din tillvaro tryggare både på hemmaplan och på resan. Vi har ett litet men bäst testat utbud av smarta självförsvarsprodukter, effektiva överfallslarm och övningsspayer. Det finns ett flertals självförsvarsspray youtubevideos där du kan se de testade produkterna in action. Vi har fyra olika sorters försvarssprayer som både fungerar förebyggande och som skyddar om gärningsmannen / kvinnan eller om olyckan med aggresiva djur skulle vara framme.

Myndigheter och arbetsgivare jobbar ständigt för att öka säkerheten i vardagen och på arbetsplatsen. Våra säkerhetsprodukter erbjuder trygghet för personer som arbetar med riskfyllda arbetsmoment, på utsatta positioner eller har en hotbild över sig. Allt fler yrkesroller använder sig idag av överfallslarm. Inom många branscher där personal löper risk att skada sig eller hamna i hotfulla situationer finns även lagstadgade krav som skall uppfyllas. I dessa situationer kan ett personlarm innebära skillnad mellan liv och död. Då är ett personlarm från Bodyguard ett pålitligt alternativ som är lätt att använda samt bära med sig.

Ett personlarm är enkelt definierat en säkerhetsutrustning som du kan bära med dig och som kan användas för att åkalla hjälp när du hamnar i en nödsituation. Denna något breda definition innefattar en rad till synes olika produkter som lämpar sig för olika situationer.

Fördelar med en försvarsspray från Bodyguard

  • Samtliga försvarssprayer har en optimal och bred spridning av sprayduschen på ca 1-2 meters håll. Vid ett överfall finns ingen tid att försöka sikta in en spraystråle mot ögonen, dessutom är du mest troligt väldigt uppstressad. Rikta bara sprayen framåt och tryck av. Låt dig inte vilseledas av sprayer som stoltserar med enbart lång räckvidd, föreställ dig ett verkligt scenario.
  • De innehåller alltid ett förblindande ämne och ger upphov till stark sveda, inte bara i ögon utan även i ansiktet, känslan kan liknas vid en rejäl brännskada.
  • Alla försvarssprayer vi säljer är 100% lagliga och licensfria. Detta bekräftas med intyg från polisen och SKL.
  • Ingen av sprayerna ger permanenta skador.
  • Bodyguard erbjuder en unik utbytesgaranti. Du får en ny spray utan kostnad om du använt den i självförsvar.

Alla har vi hemförsäkring, alla borde också ha en självförsvarsspray!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Sekretesspreferenser
När du besöker vår webbplats kan den lagra information via din webbläsare från specifika tjänster, vanligtvis i form av cookies. Här kan du ändra dina sekretesspreferenser. Observera att blockering av vissa typer av cookies kan påverka din upplevelse på vår webbplats och de tjänster vi erbjuder.